Tel: 0512 364623

voor de gevoelige huid

DECLARÉ Huidverzorging

Het hart van een schoonheidsbehandeling is het samenspel tussen de werkzaamheid van de producten en massagetechnieken. Een rustgevend gevoel van welzijn voor de gevoelige huid, complete ontspanning voor je cliënt en de hoogste kwaliteit van actieve ingrediënten en onderscheidende behandelingen.

Pure luxe voor de (gevoelige) huid

Declaré zorgt voor de schoonheid van een gevoelige huid. De gevoelige huid is teer en dunner en fijner van structuur dan de normale huid. De gevoelige huid reageert eerder en intensiever op invloeden van buitenaf en van binnenuit. De zichtbare reacties lopen uiteen van roodheid, irritaties, jeuk, vlekken, schilferige huid, een vale teint en vroegtijdige huidveroudering.
Declaré is gespecialiseerd in de gevoelige huid, maar heeft in de loop der jaren een breed scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam, met de nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. De producten van Declaré zijn vanwege de hoge verdraagzaamheid ook uitermate geschikt voor de normale huid.
 

Het unieke Declaré src complex ™

Het meest bijzondere ingrediënt in de producten van Declaré is het src complex™. Dit complex reduceert de gevoeligheid van de huid. Het vermindert irritatie, zorgt voor een beter gevoel van welzijn en een gelijkmatige teint. Het beschermt daarnaast de cellen actief om vroegtijdige rimpelvorming tegen te gaan.

Filosofie Declaré

Het essentiële ingrediënt is het Declaré src-complex ™ (gevoeligheid verminderend complex). Het verbetert de barrièrefunctie van de huid, vermindert de gevoeligheid en versterkt de huid. Het vermindert irritatie en beschermt de cellen actief, om voortijdige rimpelvorming tegen te gaan.

De barrièrelaag (de natuurlijke beschermende laag tussen het stratum granulosum en hoornlaag) is voor de functionaliteit van de huid van doorslaggevend belang. Deze wordt verzwakt bij een gevoelige huid. Ze ontbreekt gedeeltelijk of functioneert niet volledig.

Verzwakte barrière • verhoogde TEWL (transepidermal water loss) • makkelijker penetratie van vrije radicalen en schadelijke stoffen • huidreacties en ontsteking • verdere vernietiging van de barrière. De producten van Declaré bevatten als de eerste de eigen formule voor barrière bescherming, een belangrijke stap voor de schoonheid van de gevoelige huid.

Speciaal voor de gevoelige huid zijn ingrediënten van superieure kwaliteit geselecteerd. Het geheim ligt in de combinatie van deze ingrediënten door onze R&D-specialisten.

De ingrediënten in de harmonische formules en recepten passen zich aan, aan de specifieke behoeften van de gevoelige huid. Welk assortiment je van Declaré ook kiest, de producten zorgen ervoor dat het evenwicht van de huid die uit balans is weer hersteld.

Tot voor kort konden cliënten met een gevoelige huid een werkzaam product minder goed verdragen, omdat de werkzaamheid ten koste ging van de verdraagzaamheid. 

Declaré heeft door intensieve research de ideale balans gevonden tussen effectiviteit, aantoonbare resultaten en combinatie met een optimale verdraagzaamheid.

Toevoegingen als geurstoffen, aromaten en conserveermiddelen worden onder strenge richtlijnen getest voor gebruik op de gevoelige huid. De producten zijn zo afgestemd dat met de geringste toevoegingen wordt volstaan.

De perfecte combinatie om aan de verzorgingswensen van klanten te voldoen en de hoogste productveiligheid te behouden.

Elk product van DECLARÉ wordt door een internationale kliniek voor huidziekten getest voor de gevoelige huid. Bij mensen met een gevoelige huid mogen geen negatieve reacties optreden.

× Hoe kan ik je helpen?