Tel: 0512 364623

Waardevolle samenwerking

Als schoonheidsspecialiste is mijn liefde en passie voor de huid en huidverzorging groot en daar sluiten onze geweldige producten naadloos bij aan.

In 2004 kwam de familie Troll,  van het Zwitserse merk Declaré, op mijn pad en dat was de start van een vruchtbare samenwerking. De groothandel La Valois Cosmetique was een feit. Declaré is inmiddels ruim 40 jaar de specialist in huidverzorging voor de gevoelige huid. 

In 2009 kwam ik ook in contact met het Italiaanse merk Dermophisiologique. De filosofie is: Nature, Knowlegde & Knowhow. De Dermo-cosmetische wetenschappers zijn geïnspireerd om continue te innoveren en exceptionele producten te ontwikkelen. 

De 100% Natuurlijke Mineralen make-up lijn van beMineral maakte uiteindelijk het aanbod van cosmetica compleet.

Natuurlijk bewust

Onze filosofie richt zich op liefde voor ons vak, de mensen, de natuur en een natuurlijk bewustzijn in de maatschappij. We willen het beste uit onszelf en onze depositairs halen om samen verder te groeien en prachtige resultaten te behalen. 

De merken Dermophisiologique, Declaré en beMineral sluiten prachtig aan bij onze visie. Ik kijk er erg naar uit om La Valois Cosmetique tenminste de volgende 10 jaar nog te mogen vertegenwoordigen. 

Wij als team La Valois Cosmetique en de mensen achter deze prachtige drie merken hebben allemaal iets heel belangrijks gemeen: liefde en passie voor cosmetica en voor ons vak. 

Declaré Swiss Clean Beauty & Dermophisiologique bCorp gecertificeerde Dermocosmetica

Oprichter/eigenaar en schoonheidsspecialiste

Saskia de Valois

Met liefde, aandacht, goede producten en adviezen straalt haar huid en voelt zij zich herboren. En die aandacht voer ik graag door. Ik wil graag met een fijn menselijk team samenwerken en ik werk en leef in een prachtige rustgevende omgeving. Ik wil loyaal zijn naar mijn klanten, en het vertrouwen bewaken in ons dagelijks handelen. Op de achtergrond werkt een medisch team mee en ik wil graag kennis en inzichten overdragen. Ik mag je graag inspireren en je vragen beantwoorden, je staat er als schoonheidsspecialiste tenslotte vaak alleen voor.

“Passie vinden in je leven is van enorme waarde. Het is je levensader, en dat wat je graag doet voelt niet als werken.”

Saskia De Valois

Sales & Training

Claudette Kanaar

Ik hecht veel waarde aan oprechte toewijding & passie. Er is veel liefde voor het vak bij La Valois Cosmetique maar ook voor de individu in de salon. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen waar iedereen elkaar kent. Ik ben tevreden wanneer ik iemand echt heb kunnen ondersteunen in het bereiken van een doelstelling. Ik deel ook graag mijn kennis en ervaring met een nieuwe generatie, ik ben best ambitieus dus van elk behaald succes word ik blij. Bevlogen, gepassioneerde leermeesters geven mij veel inspiratie. Ik ga graag naar cursussen, trainingen & seminars. Je bent nooit uitgeleerd!

“Vertrouw op je eigen wijsheid en intuïtie. Kies een merk op basis van de juiste ondersteuning voor jouw doelstellingen maar kies ook met je hart.”

Claudette Kanaar

Trainer & Productspecialiste

Marit Schouten

Het contact met de klant vind ik ontzettend fijn. De intimiteit die we met elkaar delen is vaak ontroerend en verbaast me soms maar maakt dit beroep heel waardevol.  De klant het gevoel geven dat zij/hij welkom is en in veilige handen, even de sleur van alle dag vergeten en na afloop zien dat het gezicht straalt en er verzorgd uitziet is toch prachtig aan ons beroep?

“Het beroep van schoonheidsspecialiste kan eenzaam zijn, maar je hoeft er niet alleen voor te staan!”

Marit Schouten

Onze liefde voor cosmetica.

× Hoe kan ik je helpen?